TAKPAYAH URUT , SAPU SAPU JERR!

Tidak berbau hanyir , tidak berbau busuk Dan tak melekit !

Anda ada Tanda-Tanda seperti dibawah?👇

Jangan biar , Nanti melarat

Mesti dah cuba segala cara tapi tak jadi jadi jugak kan?

Suplement yang tak berkesan
Berpuluh kali dah urut
kopi yang tah apa2

Duit dah beribu dah habis , Tapi kesan Hampeh ! Mesti panas kan?

Nak tahu jalan penyelesaian , MURAH , MUDAH , SELAMAT DAN BERKESAN?

Memperkenalkan!

Minyak ikan kedak PERTAMA DI MALAYSIA!

Bahan2 Minyak Ikan Kedak

100% ORGANIK

Fungsi Minyak Ikan kedak

5 Sebab anda perlu Guna Minyak Ikan Kedak

Minyak ikan kedak ni sangat limited , Jarang2 ada .. jika anda nampak sekarang bermakna stock masih ada.

“Orang melayu kata , Barang Limited ni barang baik , Barang baik memang jadii!!”

Dah ada lebih daripada

0
Pelanggan berpuas hati sejak pelancaran

Jom Lihat Apa kata pengguna Minyak Ikan Kedak

⭐⭐⭐⭐⭐

Klik untuk lihat gambar dengan lebih jelas.

🎉 Berita Baik untuk anda HARINI

Pembeli bertuah pada harini ini , Anda akan menerima 4 HADIAH istimewa dari pihak kami jika oder di website ini YANG NILAINYA Sebanyak RM69

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin  MINYAK IKAN KEDAK mampu membantu anda menyelesaikan masalah performance kurang power selepas 3 tahun dipasaran dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnya, IKHTIAR BERUBAT ITU SUNNAH, KESEMBUHAN MILIK ALLAH .

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. MUDAHKAN?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Jom dapatkan SEKARANG pada HARGA DISKAUN dan 4SPECIAL FREE GIFT ini, klik button TEMPAH SEKARANGdi bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM360 dan tiada free gift akan diberikan.

Offer Tamat dalam tempoh...

Hours
Minutes
Seconds

Cara pembayaran melalui Kaedah COD ( Cash On Delivery ) – Penghantaran mengambil masa 4-7 hari berkerja melalui Ninjavan. COD cuma untuk SEMENANJUNG MALAYSIA Sahaja. Sila bayar pada posmen semasa menerima produk nanti. 

❌ Tiada Cas Penghantaran

100% Free Seluruh Malaysia

✅ 100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

🚚 Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SILA ISI MAKLUMAT DAN PILIH PAKEJ

Cara pembayaran melalui Kaedah COD ( Cash On Delivery ) – Penghantaran mengambil masa 3-5 hari berkerja melalui Ninjavan. COD cuma untuk SEMENANJUNG MALAYSIA Sahaja. Sila bayar pada posmen semasa menerima produk nanti. 

FAQ

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami

Boleh digunakan oleh kanak2 seawal umur 5 tahun

Produk ini mengandungi Ikan kedak yang dikategorikan bukan najis dalam fatwa majlis ulama. Boleh di bawa solat tetapi pastikan bahagian anggota wuduk yang di sapu Minyak boleh diratakan dengan air.

Dijamin langsung tiada , sebab 100% organik 

kesan  seawal 3 hari, tapi kami sarankan anda untuk guna seminggu 3kali sehingga habis produk kerana hormon kita tidak sama tindak balas. ada yang awal dan ada yang lambat. Yang penting kita dapat rawat masalah yang dihadapi.

Tarikh expired dicetak pada botol.Minyak ikan ini minyaknya dimasak dan dijadikan minyak asas air, jika tidak dibuka botolnya boleh tahan lebih 2 tahun.

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami 

sebulan dan bergantung pada cara penggunaan

Scroll to Top